ВАШИНГТОН — Тъй като работата му е застрашена, председателят на Камарата

...
ВАШИНГТОН — Тъй като работата му е застрашена, председателят на Камарата
Коментари Харесай

Председателят на парламента Майк Джонсън ще се срещне с Доналд Тръмп на фона на заплахи за работата му

ВАШИНГТОН — Тъй като работата му е застрашена, ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън възнамерява да се насочи към Флорида в петък, с цел да се срещне с единствения човек, който би могъл избави несигурния си декламаторски пост: хипотетичният републикански претендент за президент, някогашният президент Доналд Тръмп.

Тръмп и Джонсън, R-La., възнамеряват да създадат забележки по отношение на „ интегритета на изборите “, споделиха няколко източника, един от които сподели, че двамата републиканци ще приказват за законодателство, ориентирано към попречване на гласоподаване на неграждани. Това към този момент е нелегално — и доста рядко — само че Тръмп и доста от неговите съдружници лъжливо твърдяха, че имигрантите без документи са повлияли на изборите през 2020 година и предизвестиха, че може да го създадат тази година.

Джонсън прави поклонение до Мар-а-Лаго, голф курорта на Тръмп в Палм Бийч, защото той е изправен пред продължаваща опасност за работата си от конгресмен Марджъри Тейлър Грийн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР